Кориснички центар

Оваа страна ви овозможува пристап до повеќе корисни алатки за управување со вашиот хостинг акаунт. За да се најавите, користете го Вашето корисничко име и лозинка издадена при иницирање на хостинг сервисот.

Ве молиме погрижете се вашата лозинка за пристап на оваа страна да остане доверлива (во тајност).   Поддршка и плаќања

УКИОН тимот за поддршка ќе ви помогне во секое време. Најефикасен начин на поддршка е тикетинг системот (подигнување на тикет преку панелот за поддршка) или користење на е-маил за поддршка. Со тоа се овозможува да се следи проблемот и веднаш да се додели на најрелевантниот член на нашиот тим. Тоа исто така ни овозможува контрола на квалитетот на нашиот тим и избегнување на потенцијалните фрустрации на нашите клиенти доколку е потребно неколкукратно објаснување на проблемот по телефон.

Поддршка: +389 (0)70  787 850

е-маил: support@ukion.mk

или логирајте се со вашиот акаунт за да подигнете тикет.